keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

KoRa:n seuraeste
Koska iltakisat kyseessä, herätys vasta kahdelta, hehe. Kolmen maissa tallille ja puol viideltä lähtö Suojakalliolle. Runo meni suoraan koppiin, joten oltiin vähän etuajassa kisapaikalla, sillä olin varannut kopitukseen vähän ylimääräistä aikaa. Sillä välin kun itse kävin ilmoittautumassa ja tutustumassa rataan, äiti syötteli Runoa kentän laidalla.

Rata oli kivan yksinkertainen, ehkä jopa hiukan helppo, mutta sehän ei haitannut. Kertasin radan pari kertaa, jonka jälkeen menin varustamaan Runoa. Äiti katos tässä välissä johonkin, ja mulla tuli lopulta vähän kiire, tai niin mä ainakin luulin ja sen seurauksena hermostuin... No, Runo oli onneksi oikein nätisti, ja heti kun pääsin selkään hermostuneisuus oli tiessään.

1.
4.
5.
Verkassa Runo oli ihan fine, hypyt oli hyviä, parit paikat tosin hukassa, mutta joka tapauksessa radalle hyvillä mielin. Ensimmäinen ja toinen kaarevalla linjalla ok, kolmonen ja nelonen lähelle, mutta Runo pelasti. Vitonen jees, kutonen ja seiska taas pohjasta, mutta taas oli heppa skarppina, kasi hyvin. Olin tyytyväinen.

Menin loppuverkkailemaan Runoa, mietin tosin vaikka kuinka pitkään 80cm -luokkaan jälki-ilmottautumista, mutta päädyin kuitenkin tyytymään pelkkään 70cm. Hetken päästä meidät kuulutettiinkin palkintojen jakoon, sillä arv. A.1.0. Kahdet estekisat takana ja molemmista sijoitukset, hienoin tamma!


Kunniakierros.


4 kommenttia: