sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hirnauskis ja tervetuloa!

Ajattelin aloittaa taas pitkästä aikaa bloggaamisen, kun kerran niin kovasti teki mieli. Aiemmin blogeja on ollut vähän turhankin monta, mutta musta olis tuntunut jotenkin tosi tyhmältä jatkaa bloggaamista Runon vanhassa blogissa, varsinkin kun olen sitä niin epäaktiivisesti päivitellyt. Kaiken lisäksi suurin osa vanhan blogin lukijoista tuskin on edes tietoinen blogin olemassa olosta, sillä vaihdoin jossain vaiheessa blogin osoitettakin. Joka tapauksessa sen kummemmin en itseäni viitsi ruveta esittelemään, sillä esittelysivut ovat sitä varten. Samoin postaus ratsastuhistoriasta on tulossa erikseen myöhemmin. :)Ylläolevat © Maria Alkila.
Ollaan Runon kanssa aloitettu nyt oikeen kunnon kisaaminen ja valmentautuminen, ja yllä olevat kuvat ovatkin viimeviikkoisista estekisoista, jotka olivatkin Runolle ensimmäiset laatuaan. Pienemmästä luokasta toinen sija, 0/0 tuloksella, isomman ekasta vaiheesta 4vp, mutta ei paha ekoiksi estekisoiksi, ei ollenkaan!

Ensi keskiviikkona vuorossa jälleen seuraestekarkelot, joissa hypätään 60-70cm. 29. päivä lähdetään vuorostaan Rosenqvistin Tuijalle Lempäälään valmentautumaan, ja siitä onkin sitten enää kuukausi Suomenhevosten Kuninkaallisiin, jonne Runo lähtee laatuarvosteluun.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalta blogilta, Runo on söötti ^^
    *jää stalkkailemaan anonyyminä*

    - Kati

    VastaaPoista